Top Casa se implica impreuna cu Asociatia Zambet si Speranta pentru Viitor in sprijinirea familiilor cu alimente si haine, iar copii cu rechizite, haine, incaltaminte.


Asociatia Zambet si Speranta pentru Viitor a fost infiintata in noiembrie 2014, cu scopul de a interveni in comunitatea de romi din comuna Sannicolau Roman jud. Bihor, o comuna situata la 17 km de Oradea.

Scopul asociatiei este de a preveni abandonul scolar si institutionalizarea copilului. In august 2016, Asociatia a demarat un proiect si a inceput constructia unui Centru de Zi, astfel in august 2017 s-a finalizat constructia Centrului de Zi cu o suprafata utila de 220mp, Centru care a fost construit in totalitate din donatii si sponsorizari. Din septembrie 2017 s-am deschis portile centrului de Zi si astfel 53 de copii vin zilnic si beneficiaza de suport educational( sprijin la teme, meditatii) si jocuri recreeative, asistenta sociala, consiliere si suport psihologic,rechizite si o masa calda. Copii care beneficiaza de acest proiect , provin din familii marginalizate si defavorizate social, cu parinti analfabeti in mare parte. In prezent nevoile pentru acest proiect sunt: rechizite, materiale pentru craft, incaltaminte, imbracaminte, lemne de iarna, alimente, acoperirea costurilor salariale, acoperirea cheltuielilor utilitatilor (curent, gunoi, produse de curatenie).

imagine-copii-centru (1)